Film / seriál

Seriálová bomba na začátek roku!

Vyjednavač – brazilský akční krimiseriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na skylink Live TV Sledovat

Televizní událost si přichystala stanice CANAL+ Action. Je jí brazilský akční krimiseriál, který v dechberoucím tempu vypráví o specialistovi na vyjednávání se zločinci.

Loňská seriálová novinka přivádí na scénu Gabriela Mencka – chlapa s tvrdou tváří, ale mimořádnou schopností vcítit se do mysli i těch nejbrutálnějších zločinců a přesvědčit je, aby se vzdali. Menck, který i přes své rizikové metody vždycky platil za hvězdu jednotky GATE (Special Tactical Actions Group), však v terénu v posledních měsících chyběl. Nebylo mu totiž souzeno čelit jen zlu zvenčí, osud mu nachystal ránu i v soukromí – při záhadami obestřené autonehodě ztratil milovanou ženu Sofíi. Jeho syn přežil, ale při traumatickém šoku oněměl a Menck se o něho musel postarat.

Jenže situace v São Paulu začíná být neúnosná, a tak na naléhání majora Chacura, svého přímého nadřízeného, Menck kývne k návratu. Navíc je odhodlán vedle běžných případů začít krok za krokem pracovat i na tom svém a objasnit nejasnosti, které stále provázejí smrt jeho milované.

Jeden únos za druhým

Dle Chacurova přání se Menck okamžitě ocitá zpátky v první linii. Netrvá dlouho a do křížku se pouští nejen se zločinci, kteří při loupeži zajali rukojmí, ale i se svým nadřízeným a taktickým týmem. Ovšem svých neotřelých metod se Menck vzdát nehodlá. Čelit musí únoscům dědičky stavební firmy, zajetí moderátora v jeho vlastním domě, bývalému manželovi, který unesl svoji expartnerku v den její svatby, nebo přepadení Státního dopravního podniku. V ohrožení života se při vypjatých akcích ocitá jak samotný Menck, tak jeho nadřízený Chacur…

Model s tváří hrdiny

V hlavní roli na světových filmových webech pozitivně hodnocené série se představí sedmačtyřicetiletý Malvino Salvador, brazilský model a hvězda řady tamních telenovel. I když si herec od televizních projektů v minulosti občas odskočil k filmu nebo k divadlu, vypadá to, že právě osmidílná krimi Vyjednavač (v originále Negociador) může být seriálem, který ho ze světa telenovel posune na výsluní akčních krimiseriálů.

Vyjednavač

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+

Režie Isabel Valiante

Obsazení Malvino Salvador, Maria Manoella, César Mello, Luana Tanaka, Christiana Ubach, Rodrigo de Odé, Emílio de Mello a další

Délka 8 x 38-47 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC