Film / seriál

Sexbomba od vedle

Sexbomba od vedle – romantická komedie
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na skylink Live TV Sledovat

Co všechno se může stát, když se vaší novou sousedkou stane nádherná holka k nakousnutí a vám je v tu chvíli čerstvých osmnáct?

Když se Danielle (Elisha Cuthbert) nastěhuje do svého nového domu, je její osmnáctiletý soused Matthew (Emile Hirsch) naprosto ztracen. Bezhlavě se zamiluje a dělá vše proto, aby získal její přízeň. Dokonce zapomene na své slušné vychování. Jenže na cestě k Daniellinu srdci stojí nejedna překážka a překvapení. Jako třeba když vyjde najevo, že milá a zdánlivě bezbranná Danielle je bývalá pornohvězda. To je pro sebevědomí zamilovaného Matthewa tvrdá rána. Danielle navíc „svýho kluka“ nijak nešetří, a tak si Matthew užije nejednu horkou chvilku. Ale co naplat, chce-li mít ženu svých snů opravdu pro sebe, bude muset zabojovat víc, než si dokázal vůbec představit.

Atmosféře úspěšné komedie pomáhá i výběr skvělé hudby – Baba O'Riley od The Who, Under Pressure od Queen a Davida Bowieho, klasika What's Going On od Marvina Gaye či Sweet Home Alabama od Lynyrd Skynyrd. Komedie režiséra Lukea Greenfielda je zkrátka ideální televizní volba pro poslední den roku.

Sexbomba od vedle

Film / seriál
Hodnocení FDB 74,2 % Hodnocení redakce
Foto Film+

Režie Luke Greenfield

Obsazení Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar, Christopher Rodriguez Marquette, Paul Dano, Timothy Bottoms

Délka 110 min.

Rok 2004

Film+ sobota 31. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC