Film / seriál

Rod

Rod – kanadský kriminální seriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na skylink Live TV Sledovat

Syrový příběh z Dublinu elektrizujícím způsobem líčí vyřizování účtů irské mafie.

Jádrem irské série je konflikt mezi zločineckou rodinou a mezinárodním kartelem. V působivém zpracování ukazuje nejen mafiánské praktiky gangů, ale i běžný život jedné z rodin, jejíž obživou se stala práce mimo zákon – Kinsellových. Jde o malou, ale pevným poutem propojenou zločineckou rodinu z irské metropole, která je stále více v rozporu s mocným drogovým kartelem Cunninghamových. Kinsellovi se snaží být nezávislí, ale gang Cunninghamů je stále více ovládá.

Vztahy mezi nimi vřou, a když se horkokrevný syn Franka Kinselly Eric neudrží, pošle svým vražedným jednáním celou rodinu do pekelné výhně. Je jasné, že v nastávající válce budou na obou stranách oběti. Na seriál, jehož první série se představila před dvěma lety, se snesla chvála odborníků i diváků pro skvěle napsaný scénář i herecké výkony Ciarána Hindse, Aidana Gillena či Clare Dunne. Na CANAL+ Action od 21. listopadu vždy dvě epizody za sebou.

Rod

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+ Action

Režie Diarmuid Goggins, Tessa Hoffe

Obsazení Charlie Cox, Ciarán Hinds, Clare Dunne, Maria Doyle Kennedy, Sam Keeley, Emmett J. Scanlan, Aidan Gillen, Keith McErlean, Ben Carolan

Délka 16 x 47–51 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC