Film / seriál

Písečný muž

Písečný muž – fantasy komedie
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Extra HD na skylink Live TV Sledovat

Lidem se stávají různé věci. Filatelista Benno začal ze svého těla trousit písek. A snaží se přijít na to, jak se toho zbavit.

Do té chvíle byl Benno celkem normální, i když poněkud sebestředný mužský. Benno je vášnivý filatelista, má rád pořádek a Beethovena a trnem v oku je mu jeho sousedka a majitelka baru v přízemí Sandra. Po večerech ho totiž ruší svým hlasitým pěveckým tréninkem.

Jednoho rána Benno najde v posteli trochu písku. Nepřikládá tomu žádný význam, když ho ale na druhý den najde podstatně víc, zjistí, že písek trousí on sám. A to nejen v posteli, ale i v práci, v kavárně, na ulici, prostě kdekoliv. A to jeho život obrátí vzhůru nohama.

Postupně zjišťuje, že klíčem k tomu, aby se z něho písek sypat přestal, je právě sousedka Sandra, o které se mu takřka nepřetržitě zdá. A protože i přes vzájemnou silnou nevraživost jsou Sandřiny sny s Bennovými propojené, rozhodnou se společně hledat cestu, jak ze vzájemného prokletí ven.

Osobitou komedii s velkým romantickým finále natočil v roce 2011 švýcarský režisér Peter Luisi, hlavní role si zahráli Němec Fabian Krüger a Švýcarka Irene Brügger.

Písečný muž

Film / seriál
Hodnocení FDB 53,6 % Hodnocení redakce
Foto FilmBox Extra

Režie Peter Luisi

Obsazení Fabian Krüger, Irene Brügger, Beat Schlatter, Florine Elena Deplazes, Kaspar Weiss, Sigi Terpoorten, Michel Gammenthaler

Délka 88 min.

Rok 2011

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC