Film / seriál

Laskavé doteky: Polonahota a masáže na prodej

Laskavé doteky
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na skylink Live TV Sledovat

Matka samoživitelka Jennifer Love Hewitt má s extra službami v masážním salónu úspěch. Teď už i ve druhé řadě lehce dráždivého seriálu.

Bývalá dětská hvězdička Jennifer Love Hewitt dospěla a na první pohled to nemá jednoduché. Oblečená poskrovnu, celé dny na nohách a těžká dřina. Pravda je však taková, že Jennifer Love Hewitt je hvězdou úspěšné romanticko-dramatické podívané Laskavé doteky, ve které jako osamocená matka musí přiložit ruce k dílu v masážním salónu pro klienty se speciálními potřebami. Na začátku byl televizní film Laskavý dotek. „Když jsme točili, pořád jsme si dělali legraci, že by bylo super udělat z filmu seriál, a ponořit se do životů žen v masážních salónech a tak,“ vzpomíná. Když se pak vysoká sledovanost spojila s úspěchem v podobě nominace na Zlatý glóbus pro Herečku v hlavní roli, z jednorázové záležitosti vznikl rozsáhlejší projekt.  Druhá série Laskavých doteků má dokonce o polovinu více dílů než první. Těšte se na sladce zaokrouhlenou patnáctku. 

Milostný trojúhelník 

„V druhé řadě zjišťujeme, že než se Riley stala matkou, snila o tom, že prorazí jako zpěvačka. Možná zase dostane příležitost, protože díky jednomu ze svých klientů se seznámí s hudebním producentem a dokonce mu zazpívá. Uvidíte, co se bude dít!“ říká Jennifer. Pěvecké touhy její hrdinky nejsou úplně náhodným scénáristickým vrtochem. Bývalá dětská ikonka televize Disney Channel a svého času idol teenagerů ze seriálu Správná pětka má už od útlého věku se zpíváním zkušenosti. Do dnešního dne jí vyšla hromada singlů a čtveřice alb. Laskavé doteky se přesto ve druhé sérii nemění v muzikál. Ve středu dění stále zůstává vášnivá romance a osvědčené drama. 
„Děj se soustředí na milostný trojúhelník mezi Riley a dvěma bratry, kteří se kolem ní točí. Kterého si asi vybere? Raději nebudu moc prozrazovat, ale můžu říct, že Riley se bude muset rozhodnout, kdo z nich je pro ni lepší,“ tvrdí Jennifer.    

Prádlo dělá člověka

Jennifer Love Hewitt prakticky v každé scéně působí, že ji role v Laskavém doteku byla napsána přímo na tělo. V těch speciálních chvílích, kdy se kvůli klientům svléká do dráždivého prádélka, to prakticky platí doslova. S vlastní polonahotou i faktem, že před ní lehávají stejně spoře odění muži, se vypořádala jednoduše. „Po pravdě řečeno, chlapi na sobě mají pod ručníkem punčocháče v tělové barvě. Už dlouho se donekonečna ptám, jestli by nemohli nosit něco trochu atraktivnějšího,“ směje se. Šortky připomínající podivnou výbavu na kolo se od první série během natáčení neustále ztrácí. Dámské osazenstvo Laskavých doteků je totiž s radostí schovává, kde může. 
To, co na sobě mívá Jennifer, opravdu vypadá mnohem laskavěji. „Všechno si vybírám sama, hlavně prádlo,“ prozrazuje. „Většinou podle toho, co si myslím, že by na mě chtěl klient vidět, nebo že bude v dané scéně nejlépe působit. Je to zábavné. Ve druhé sérii je k vidění trochu víc kostýmových věcí, ze kterých jsem dost nadšená.“ Tím nešťastnější je, že třetí série se nakonec nedočkáme. „Vždycky jsem říkala, že trvalo devět měsíců dát Laskavé doteky dohromady, protože jsou jako moje dítě. A je to pravda,“ prohlásila Jennifer na jaře. Pak z pozice producentky do obsazení prosazovala otce svého skutečného dítěte, narozeného loni na podzim. Ostatní producenti nesouhlasili a televize nakonec navzdory sledovanosti Laskavé doteky zrušila. „Kreativní neshody“ a laskavost zkrátka nejdou dohromady.           

Laskavé doteky

Film / seriál
Hodnocení FDB 65 %
Foto AXN

Režie Patrick R. Norris, Wendey Stanzler

Obsazení Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd, Rebecca Field, Alicia Lagano, Naturi Naughton

Délka 43 min.

AXN pátek 22. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC