Film / seriál

Barbie: Ve světě her

Barbie: Ve světě her
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Naprogramovat si svou vlastní hru neumí jen tak někdo. Ale Barbie jde, na co sáhne, takže se jí přesně tohle povede.

Barbie a její kamarádky hra s dortíčky a veselými postavičkami baví, jenže Barbiinu sestru Chelsea ne. Vadí jí, že má hra tak přísná pravidla. A tak se stane něco neuvěřitelného, Barbie se ocitne uvnitř vlastní hry (odtud také název Barbie: Ve světě her), ve virtuálním světě, a je jen na ní, aby svou hru zachránila před nenechavým virem. Samozřejmě že i ve virtuálním světě se najde pár postav, které Barbie se vším pomohou, zvláště roztomilý mráček je Barbiin veselý rádce. Ale jaký je klíč k záchraně hry? Barbie musí projít celou hrou, všemi úrovněmi a vždycky nad virem vyhrát, jinak svou hru nezachrání a kdo ví, jestli se pak dostane zpět domů. Není to nic jednoduchého, protože virus, tedy spousta malých „virečků“, kteří se umí spojit a vytvořit jakoukoli postavu nebo věc, nehraje podle pravidel. Snaží se vždy nějak obejít zásady hry a Barbie přelstít. Jenže, jak je známo, s poctivostí nejdál dojdeš, a tak nakonec i Barbie virus porazí, ale často za vydatné pomoci virtuálních kamarádů.

Samotný námět, ocitnout se uvnitř počítačové hry, už zpracovali tvůrci Raubíře Ralfa. I když filmy s Barbie zrovna nevynikají nápaditou grafikou, tentokrát se animátoři překonali. Nejen, že se Barbie mění podle toho, v jakém levelu hry se nachází (promění se třeba v legopanenku), ale hlavně zde najdete super nápady na hry samotné. V tomto ohledu Barbie klidně strčí Ralfa do kapsy!

Barbie: Ve světě her

Film / seriál
Foto Minimax
Minimax sobota 31. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC