Dokument

Ztracená království Střední Ameriky

Dokumentární pořad Ztracená království Střední Ameriky
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat History HD na skylink Live TV Sledovat

Poznejte dávno ztracená království Střední Ameriky a vydejte se s doktorem Jagem Cooperem do říše tajuplných Olméků nebo za Taíny z karibských ostrovů.

Dr. Jago Cooper se tentokrát vydává do oblasti Střední Ameriky, aby zkoumal místní civilizace. Je to prostředí úžasně různorodé – od rajských ostrovů přes džungle deštných pralesů až po vyprahlé pouště. Starodávní lidé zde postavili chrámy na úpatí sopek i rozlehlé citadely, z nichž už dnes zbyly jenom ruiny. V očekávaném pokračování Ztracených království Střední Ameriky se seznámíte s méně známými, ale neméně úchvatnými středoamerickými civilizacemi. Dozvíte se, jak žili Olmékové v Mexiku, Taínové z oblasti Velkých Antil anebo Chiriquí na Kostarice. Jago vyzdvihne největší úspěchy těchto zapomenutých kultur a vysvětlí, proč každá z nich nakonec zanikla.

Ztracená království Střední Ameriky

Dokument
Foto Viasat History
Viasat History HD pondělí 24. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC