Dokument

Veterinář z Yorkshiru

Veterinář z Yorkshiru
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Byli jste už někdy v severoanglickém Yorkshiru? Nyní se tam můžete vydat se stanicí Viasat Nature a jejím dokumentem Veterinář z Yorkshiru.

Toto největší a nejvýznamnější anglické hrabství je totiž domovem i pro tým veterinární polikliniky Skeldale Veterinary Centre. Místní zkušení lékaři a sestry ošetřují pacienty nejen na své klinice, ale často vyrážejí i za její hranice přímo za nemocnými domů, ať už se jedná o místní statky, pole nebo přilehlé lesy. Lékaři jsou odhodláni pokračovat ve skvělé práci, která místní poliklinice přinesla pověst jedné z nejlepších v zemi, a to i za cenu toho, že jejich klientela třeba ani nemá pojištění. Zdraví zvířat je pro ně totiž důležitější než zisk, a tak jim svou láskyplnou péči poskytnou vždy. Pojďte společně s nimi objevovat krásu místní přírody a rozmanitost jejích zvířecích obyvatel.

Veterinář z Yorkshiru

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondělí 13. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC