Dokument

Nezkrocená Shamwari

Nezkrocená Shamwari
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Jaký je život zvířat v obří přírodní rezervaci v Africe? A co obnáší každodenní práce Oddělení divoké zvěře? To vám zodpoví dokument Nezkrocená Shamwari.

Shamwari je přírodní rezervace na východním pobřeží Jihoafrické republiky. Původně vznikla v roce 1990 jako malá farma o 1200 hektarech s cílem chránit místní faunu i floru. Tým sedmi lidí se postupně rozrůstal stejně jako samotná rozloha farmy. Dnes se na pětadvaceti tisících metrech čtverečních prohání desítky druhů zvířat, o které se starají přes tři stovky ošetřovatelů. Roste tu také nespočetně druhů rostlin, které by bez ochrany možná už dávno neexistovaly.

Dokument nás zavede do speciální části Oddělení divoké zvěře a ukáže, co všechno musí denně jeho zaměstnanci podstoupit, aby ochránili zvířata a umožnili jim žít bezpečně v prakticky volné přírodě.

Nezkrocená Shamwari

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 7. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC