Dokument

Divné, pravdivé a potrhlé

Divné, pravdivé a potrhlé
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Pokud za nejbizarnějšího tvora pokládáte třeba kudlanku nábožnou, pak pro vás máme seriál spíš z říše fantasy než z přírody.

V desetidílném cyklu zjistíte, že matka příroda má poměrně zvláštní smysl pro humor. Kromě obdivuhodných stvoření, která vzbuzují respekt, ale také se nám lidem prostě líbí (obdivované bývají třeba kočkovité šelmy), žijí na naší planetě zvířata vypadající a chovající se jako z jiného vesmíru. V hlubinách oceánů najdeme například ryby, jimž vidíte do hlavy, opravdu. Jejich průhledné tělo totiž odhaluje každičký orgán. Ani v oblacích není nuda. Kromě toho, že opeřenci bývají roztodivně zbarvení a někteří z nich si nezadají svým zpěvem s operními pěvci, umí to rozjet i při námluvách. Takové pipulky, nenápadní maličcí ptáčci s červenou hlavičkou, když uvidí samičku, rozjedou hotový moon walking.

Něco zní bizarně, něco zase jako z hororu. Příroda je už taková, ač se člověk snaží sebevíc, stejně ho vždycky něčím překvapí. V dokumentárním cyklu Divné, pravdivé a potrhlé vám nabídneme exkluzivní záběry těch nejpodivnějších stvoření i situací, které se podařilo zachytit na kamery. Zkrátka, čeká na vás netypický dokumentární seriál, ve kterém uvidíte, co jste ještě neviděli. Doslova.

Divné, pravdivé a potrhlé

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondělí 8. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC