Sport

Šipky na dálku, ale živě

Sportovní pořad PDC Home Tour
Skylink Live TV

Sledujte na Sport 1 HD a Sport 2 HD na skylink Live TV Sledovat

Jak dostat nejlepší šipkaře do přímého přenosu, když celý svět svírá karanténa kvůli pandemii koronaviru? Zapálení sportovci si vždy najdou cestu, a proto se můžete těšit na unikátní akci, kdy si to hvězdy tohoto sportu rozdají na dálku ze svých domovů.

Jak je to vůbec možné, když „stojí“ všechny sporty? U šipek to naštěstí jde, protože každý hráč hází na terč sám. Proto může závodit ze svého domu a pomocí jedinečné technologie videostreamingu se tak utkat se všemi svými rivaly, aniž by se kdokoli vystavil nebezpečí nákazy.

Domácí šipkování

Sport je totiž vášeň, která si i za složitých okolností umí najít cestu do srdcí fanoušků po celém světě. Jasným důkazem je elitní šipkařská organizace PDC, která vytvořila ojedinělý projekt Home Tour. V rámci toho se největší hvězdy a členové elitního okruhu PDC utkávají na dálku přímo ze svých domovů pomocí videostreamingu. Příznivci tohoto stále populárnějšího sportu tak dostanou možnost několik dní v řadě sledovat nejvýraznější osobnosti ze světa šipek v akci. Díky exkluzivním přímým přenosům na stanicích Sport 1 a Sport 2 HD mohou sledovat tuto netradiční akci i diváci v České republice a na Slovensku.

Šipky z obýváků

Šipky na elitní úrovni živě přenášené z obývacích pokojů největších hvězd a profesionálů po celém světě prostřednictvím živých videohovorů, to tu ještě nebylo. Přenosy poběží každý večer od 20.30. Tento čas se stane pevným bodem v diáři každého fanouška šipek světové úrovně i diváka, kterému chybí neopakovatelná atmosféra přímého přenosu. 

A samozřejmě Peter Wright

Zapněte si tedy televizi 18. května a sledujte živé přenosy na Sport 1 HD. Uvidíte v akci světovou dvojku a úřadujícího šampiona Petera Wrighta s ikonou z Yorkshearu Peterem Jacquesem. Elitu šipkařského nebe doplní semifinalista světového šampionátu Jamie Lewis a nizozemská vycházející hvězda Niels Zonneveld. Ve čtyřčlenných skupinách se dostanou do akce i takové hvězdy jako Gerwyn Price, Jan Dekker či Lisa Ashton mezi ženami. Souboje elitních šipkařů budou stanice Sport 1 HD či Sport 2 HD vysílat s komentářem zkušených odborníků šipkařského sportu Jiřího Pauzra, Radka Schulze či Jana Přikryla. 

Na co se koukat v době pandemie

Stanice Sport 1 a 2 HD se svým divákům snaží zpříjemnit složité období také zařazením repríz nejzajímavějších zápasů, závodů či jiných sportovních událostí z posledních sezón. Pro své diváky vybírají opravdu ty nejlepší góly, vteřiny a emoce, které dodávají sílu. Do programu zařazují mimo jiné:

Nejlepší fotbalové zápasy kvalifikace na Euro či světový šampionát 

Zápasy českého a slovenského fotbalového týmu v Lize národů a kvalifikaci za poslední 2 roky

Strhující hokejové bitvy ze slovenské Tipsport ligy, KHL, CHL a SHL

Nejlepší Velké ceny F1 z minulého roku

Energické souboje amerických fotbalistů v NFL či dravé univerzitní lize NCAA

PDC Home Tour

Sport
Foto Profimedia.cz, freepik
Sport 1 HD a Sport 2 HD středa 13. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC