Sport

Představení stanice FightBox

Představení stanice FightBox
Skylink Live TV

Sledujte na FightBox na skylink Live TV Sledovat

FightBox je stanice věnovaná bojovému umění, která je určena všem milovníkům tvrdých soubojů, kteří touží po akci a adrenalinových zážitcích.

Na stanici FightBox můžete 24 hodin denně, 7 dní v týdnu sledovat ty nejpozoruhodnější živé přenosy a záznamy bojů z Evropy, Ameriky a vůbec z celého světa. Mezi ty nejoblíbenější patří například Cage Fury Fighting Championships, King of Kings Hero's World Series, Makowski Fighting Championship, Superkombat, Oktagon nebo třeba Mix Fight Gala.

V září se například můžete těšit na přímý přenos z KOK World series z Litevského Kaunasu, který startuje 21. září v 19 hodin. Název světové série King of Kings může trochu zavádět, ale nebojte se, ani v tomto náročném boji nebudete ochuzeni o ženský souboj. Proti sobě se totiž postaví Běloruska Victoria Dvaraninovich a domácí Litevka Julija Stoliarenko.

Hned následující den, 22. září, také od 19 hodin pro změnu čeká diváky přímý přenos z rumunského Colosseum Tournament, kde se odehrají novodobé gladiátorské hry. Vrcholový kickboxing, při kterém divákům v aréně i doma u televize tuhne krev v žilách, si můžete díky stanici FightBox vychutnat i vy.

Na stanici FightBox se můžete těšit jak na přenosy a záznamy všech možných bojových sportů, ale i na podrobnosti o jejich historickém pozadí. A pozor, dostane se i na amatérskou scénu.

Představení stanice FightBox

Sport
Foto FightBox

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC