Sport

Hokejová Liga mistrů – Češi mají šanci po osmé

Hokejová Liga mistrů – sportovní pořad
Skylink Live TV

Sledujte na Sport 1 HD a Sport 2 HD na skylink Live TV Sledovat

Nejlepší hokejové kluby Evropy se již po osmé vydají na cestu za trofejí pro vítěze Ligy mistrů. Mezi nimi i tři extraligoví mušketýři.

CHL se během let vypracovala do formy vysoce kvalitních konfrontací a prestiže jak pro jednotlivé kluby, tak národní hokejové svazy. Úspěch znamená nejen finanční, ale i ryze sportovní kredit. Vysoké ambice má z českých klubů tradičně Sparta, finalista z roku 2017. Pražský klub se v základní skupině potká s vicemistrem švédské ligy Luleou, finským debutantem na evropské scéně Jukuritem Mikkelin a dánským Aalborgem. I letos je Sparta považována za horkého favorita na postup ze skupiny.

Hradecký Mountfield se v roce 2020 probojoval až do finále, kde padl se suverénní Frölundou. Ta ho nyní čeká i v základní skupině nové sezóny. Dalšími dvěma soupeři jsou německý mistr Eisbären Berlín a nováček z Grenoblu, což dává českému týmu velmi solidní šance na postup.

Třinec se už nyní může těšit na atraktivní klání se švédským klubem AIK Skellefteå, švýcarským Davosem a mladým klubem ze Severního Irska Belfast Giants. Všechny tři české týmy mají naprosto reálnou šanci dostat se daleko a znovu potvrdit, že českému hokeji Evropa svědčí. Držme jim palce v přímých přenosech na Sport 1 a 2 HD.  

4 tituly 

Nejlepší je švédský tým Frölunda

33 gólů

Nejlepší střelec je Ryan Lasch

123 minut

Nejtrestanější hráč je Martin Ševc

Hokejová Liga mistrů

Sport
Foto Sport 1 a 2
Sport 1 HD a Sport 2 HD čtvrtek 1. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC