Sport

Excelentní souboje King of Kings

King of Kings – pořad o sportu
Skylink Live TV

Sledujte na FightBox na skylink Live TV Sledovat

Jedna z nejprestižnějších značek světa kickboxu – King of Kings – opět zavítá na stanici FightBox. Už 14. listopadu od 18.00 si budou moci příznivci bojových umění vychutnat KOK’74 HERO’S & ’94 WORLD SERIES.

Tato prvotřídní událost se tentokrát přesune do Vilniusu, hlavního města pobaltské Litvy. A koho z mimořádných bojovníků můžeme v aréně očekávat?

„Nikdy se nevzdávej!“ Toto heslo zdobí celou jednu stěnu jeho domovské tělocvičny a jemu se vrylo hluboko pod kůži. Přestože si na přezdívky moc nepotrpí, mohli bychom ho klidně nazývat „Pan TKO“. Právě technickým knokautem totiž před třemi lety vítězně vplul mezi profesionální bojovníky. K zemi tehdy poslal Artura Goiu z Moldavska. A technické K.O. uštědřil i svému poslednímu soupeři, Kuzamasovi Sugawarovi a připsal si tak celkově deváté vítězství ve své profesionální kariéře. 

Řeč je o mistrovi smíšených bojových umění Vitoldovi Jagelovi z Litvy. Očekává se, že jeho zápas s krajanem Raimondasem Krilaviciusem bude jedním ze zlatých hřebů události jménem KOK’74 HERO’S & ’94 WORLD SERIES ve Vilniusu.

Předkrm a pak hlavní jídlo

Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že celá akce v tamější Siemens Aréně bude probíhat v režii bitkařů z Litvy, opak je pravdou. Do půlmilionové pobaltské metropole zavítají borci z opravdu širokého okolí. Jmenovitě z Polska, Finska, Gruzie a Německa. Úvod ještě bude patřit výhradně domácím borcům. V prvním duelu MMA Bushido ve váhové kategorii do 70 kg odstartují celou galaakci Aurimas Krukauskas s Osvaldem Fedorovičem. 

Nejatraktivnější na tomto vstupním zápase bude právě vyrovnanost obou bojovníků, ta totiž slibuje pro zatím nenažhavené diváky výtečný předkrm. Atmosféra pak, jak už při podobných akcích bývá zvykem, bude v průběhu večera jen gradovat. Čekají nás totiž tyto atraktivní zápasy:

Aurimas Krukauskas (LTU) vs. Osvald Fedorovič (LTU) 
MMA BUSHIDO/ ZST RULES do 70 kg, 2 × 4 min.

Filip Rzadek (pol) vs. Jan Naus (LTU)
KOK RULES do 71 kg, 3 × 3 min.

Tomas Steponkevicius (LTU) vs. Erikas Golubovskis (LTU)
MMA BUSHIDO do 85 kg, 3 × 5 min.

Soslan Gasievi (geo) vs. Naglis Kanisauska (LTU)
MMA BUSHIDO RULES do 85 kg, 3 × 5 min.

Deividas Kaklauskas (LTU) vs. Arnoldas Misiunas (LTU)
KOK RULES do 85 kg, 3 × 3 min.

Raimondas Krilavicius (LTU) vs. Vitold Jagelo (LTU)
MMA BUSHIDO RULES do 77 kg, 3 × 5 min.

King of Kings je naprosto výjimečná soutěž tím, že spojuje sportovce na nejvyšší úrovni napříč různými bojovými disciplínami. To vše se navíc odehrává pro nejoddanější fanoušky v největších arénách na celé planetě. King of Kings má díky své povaze a nesmírné intenzitě zástupy fanoušků po celém světě. Televizním partnerem, který tyto mimořádné sportovní události vysílá, je stanice FightBox.

Za King of Kings stojí nejrychleji rostoucí sportovní organizace v Evropě – International Bushido Federation (IBF), která už od roku 1999 přináší sportovním divákům to nejlepší z bojových sportů. V současnosti pořádá 16 velkolepých událostí ročně a ty jsou sledovány po celém světě ve 200 milionech domácností ve 122 zemích světa.

King of Kings

Sport
Foto FightBox

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC