Pro děti

Zataženo, občas trakaře

Zataženo, občas trakaře
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Flint Lockwood neměl nikdy malé cíle. Vždycky chtěl změnit svět, vynaleznout něco unikátního, užitečného a hlavně superbombastického!

Tento středoškolák „trpí“ zvláštním syndromem SBR. V městečku Swallow Falls jde o podivnou věc, protože mít SBR znamená mít Sny Bez Ryb! Musíte sami uznat, že tam, kde jsou k jídlu k mání jen a pouze sardinky, je to rarita. Ale Flint ze seriálu Zataženo, občas trakaře nikdy nepatřil mezi obyčejné, tuctové, nudné lidi. Vždycky byl výjimečný. Stále věří, že jeho vynálezy udělají ze Swallow Falls úplně jiné místo, že jednou bude moci žít ve světě bez sardinek (ani se mu nedivíme).

Jeho kamarádkou a častou parťačkou je televizní rosnička Sam Sparks. Patří k té hrstce lidí, kteří Flintovi a jeho vynálezům věří. I když to bývá často právě ona, která křičí: „Uteč, vybouchne to!“ Společně se jim daří obyvatele městečka neustále překvapovat, dostávat do ohrožení (nejčastěji hrozí zalití nějakým želé nebo zavalení roztodivným jídlem) a zase je ze šlamastik zachraňovat. S Flintem se nikdo a nikdy nemůže nudit, protože jeho fantazie je bezbřehá.

S Flintem jste se mohli setkat už v roce 2009 ve stejnojmenném animáku, v němž vynalezl stroj přeměňující vodu v jídlo (pamatujete na špagetové tornádo?). Stejné ladění má také seriál, v němž vás nepřestane udivovat, co všechno se dá vyrobit, respektive co všechno může vybouchnout. Tato seriálová „řachanda“ v tom nejlepším slova smyslu představuje vtipně svět laboratorních nerdů, a možná se u ní nasmějete víc než děti. Animací i stylem humoru v ledasčem připomíná úspěšný Hotel Transylvánie, ale pozor, Flint je jen jeden!

Zataženo, občas trakaře

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 11. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC