Pro děti

Veselá smečka raťafáků

Veselá smečka raťafáků
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Vzpomínáte na devadesátá léta, kdy na každém balónu, aktovce a tričku byli roztomilí flekatí dalmatini? Tak teď jsou zpět v seriálu Dalmatinská 101!

Jak to tak vypadá, loňský a letošní rok jsou roky návratů animovaných hrdinů. Poté, co se na obrazovky vrátili kačeři z Kačerova, hlásí comeback i populární chlupatí dalmatini. Ti dnes spokojeně žijí v samotném centru Londýna, kde se jim opravdu daří. Strakatá rodičovská dvojka se opravdu činila, protože jejich domek na adrese Dalmatinská 101 obývá rovných 101 dalmatinů!

Uhlídat takový ranec divochů jim dá pořádně zabrat. Navíc, když už v domě nemáte jen roztomilá malá štěňátka, ale i psí puberťáky, kteří začínají mít vlastní sny a touhy. Abychom nezapomněli, zkuste hádat, jak se tato kopa čtyřnohých rarachů jmenuje. Malá nápověda, každé jméno začíná na písmeno… D! (Můžete si vyzkoušet, kolik takových jmen vymyslíte.) Vyznat se v tom není nic jednoduchého, ale Máma s Tátou si vždycky nakonec se svými štěňaty nějak poradí.

Studio Disney tradičně patří k animátorským „velmocím“, a tak si může dovolit sáhnout mezi starší seriály i filmy a občas dát nový kabát dříve oblíbeným pořadům.

Nápad vrátit do hry dalmatiny je skvělý. Malí raraši jsou totiž roztomilí, neustále něco vyvádějí a vy máte díky nim hned lepší náladu. Samozřejmě že animovaný svět nabízí nespočet možností, co taková tlupa může vyvést, rozbít, koho poškádlit a někdy i maličko pozlobit. Každá seriálová epizoda Dalmatinské 101 tak nabízí zábavný příběh, jenž samozřejmě vždycky dobře dopadne. Jediné nebezpečí spočívá v tom, že určitě opět přibude dětí, které budou rodiče prosit o pořízení takového malého bílo-černého hafana…

Dalmatinská 101

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 25. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC