Pro děti

Vánoční zloději

Vánoční zloději
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Vánoce jsou svátky klidu a míru, kdy by měla být rodina pohromadě, a všichni by si měli užívat společných chvil. Jenže občas ten klid a mír nabere jiné obrátky.

Danny je teenager, do školy chodí občas docela rád, občas i nerad, mladší brácha se ségrou mu samozřejmě lezou na nervy a vůbec nejlepší by bylo, kdyby byl konečně dospělý a mohl si dělat, co se mu zlíbí. Tak jako jeho strýček Nick. Ten zatím žádnou rodinu nemá, a tak Dannymu připadá jako pohodář, co si umí užívat života, ale jeho rodiče jsou jiného názoru.

O vánočních svátcích musí Dannyho rodiče na chvíli odjet a na poslední chvíli neseženou jinou chůvu než Nicka. Nic nenasvědčuje žádné katastrofě, prcci už spí a Danny s Nickem si spokojeně lebedí u televize. Jenže v tom jim do domu vtrhne Santa. Obtloustlý chlapík v červeném, který se těší na sušenky, to ale rozhodně není. Naopak je to takový vánoční manažer, který používá nejmodernější techniku a super přístroj na zmenšování a zvětšování věcí. Danny s Nickem jsou nadšení! Samozřejmě si Santovy hračičky chtějí v nestřeženém okamžiku vyzkoušet, což se jim nakonec podaří. A na pořádné trable je zaděláno… Rozjařená dvojice strýce se synovcem totiž hrozí, že zničí Vánoce.

Na Štědrý den by měl být prostor také pro zábavu, takže si Vánoční zloděje určitě nenechte ujít. Tato ztřeštěná komedie pobaví zaručeně celou rodinu, nejen malé caparty. Aspoň vám čekání na Ježíška bude utíkat příjemněji.

Vánoční zloději

Pro děti
Foto DISNEY CHANNEL
Disney Channel neděle 24. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC