Pro děti

Totální dramarama

Seriál pro děti Totální dramarama
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Chtěli byste občas vrátit čas a být o něco mladší? Hrdinům ze seriálu Totální Dramarama se to povedlo.

Ve spinoffu původního seriálu se partička pubertálních dětí dostane do paralelního vesmíru, kde jako zázrakem omládnou. Najednou se z nich stanou malí školkáči, kteří však rozumově zůstávají v pubertálním věku. Už je vám určitě jasné, že Totální dramarama je vtipný animák plný absurdních situací. Školka, do které hlavní hrdinové chodí, není vůbec taková, jakou známe u nás. Nejsou tam žádné hodné paní učitelky, ale všemu vládne drsný Šéf, jenž zavádí spíš vojenskou morálku než hravou atmosféru. To ale dětem vůbec nevadí, protože Šéfa vždycky dokážou nějak oblafnout. Můžete se těšit na vážně vtipné díly. Do školky například přijede paní zooložka s dodávkou naloženou zvířaty, aby se děti mohly s chlupáči i opeřenci seznámit. A nebyli by to „dramaramáci“, aby nevyvedli nějakou hloupost, třeba aby se někdo z nich nezamiloval do kuřete. Samozřejmě u toho nemohou chybět vtipné hlášky: „Tyjo! Poprvé vidím kuře bez kečupu!“ Kromě dílu Kuřecí láska se můžete těšit například na Potírače padouchů, Balení mumie, Zamoření bacily a podobné bláznivosti. Do školky, jako je tato, by si přálo chodit každé dítě, ale učit v ní, by si nepřál asi žádný dospělý. Přesto jde o skvělé místo plné zábavy a dobrodružství.

Bez humoru ani ránu

Seriály na Cartoon Network jsou doslova pověstné svým humorem. Tato stanice chce malé diváky hlavně rozesmívat a bavit. Totální dramarama je toho zářným příkladem. A není to seriál jen pro děti, své si v něm najdou i dospělí, jelikož laskavý humor je naředěný i kapkou ironie a „dospěláckých“ odkazů. 

Totální dramarama

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 17. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC