Pro děti

Tlapu na to!

Animovaný seriál Mezi námi medvědy
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Být medvědem musí být skvělé. Jste huňatí, roztomilí a přitom silní. Pěkného kulaťoučkého méďu si hned oblíbí každý. Nebo snad ne?

Tak jednoduché to nebude, jak uvidíte v seriálu Mezi námi medvědy. Grizz, Panda a Leďák žijí v San Franciscu a zuby nehty, tedy drápy, se snaží žít stejně jako ostatní lidé. Jenže medvědi to v našem světě nemají vůbec jednoduché. Grizz je navíc zbrklý a hned si chce všechno osahat a vyzkoušet, což často nedopadá dobře. Leďák je sice ledově klidný, ale jeho nápady nejsou o nic méně šílené než ty Grizzovi. A Panda? Zdálo by se, že má ze svérázné trojice medvědích bratrů nejvíc rozumu, ale je stejný jako oni, jen víc mluví. 

Tři méďové tak zažívají uvěřitelná i neuvěřitelná dobrodružství, kdy vlastně nedělají nic jiného, než že si po medvědím způsobu „osahávají“ náš lidský svět. Vyzkouší si třeba, jaké to je hledat si práci. Nebo se podívají do světoznámé internetové společnosti. A nebo budou pomáhat dopadnout lupiče. Samozřejmě všude nadělají rozruch, ale jsou to dobráci a nic nedělají schválně, takže nakonec jim všichni odpustí a oni se tu a tam přiučí něčemu novému. Naším favoritem je sice Leďák, ale i jeho bráškové mají své kouzlo, však uvidíte sami, jací jsou to roztomilí rošťáci.

Medvědi nevědí…

Animovaný seriál je ověnčený mezinárodními cenami, a to není jen tak. Překvapí vás laskavým humorem i nenásilnou výchovou dětí, které se v každém dílu dozví nejen něco zajímavého, ale hlavně by měly pochopit, že být odlišný, není nic špatného. Rodiče budou zase bavit nejrůznější aluze na filmy, slavné osobnosti i výrobky, s nimiž se každodenně setkáváme. Je to prostě inteligentní a zábavný animák.

Mezi námi medvědy

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 30. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC