Pro děti

Tajný život K. C.

Tajný život K. C.
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Zvládat školu a k tomu téměř denně zachraňovat svět, to chce nejen talent, výdrž, ale také nadhled a smysl pro humor.

Ani jedno začínající agentce a studentce zároveň K. C. Cooper nechybí. Jako třídní premiantka a přirozený talent na matematiku má spoustu věcí jednodušších. Nemusí trávit večery nad učebnicemi, jenže si neužije ani moc zábavy, tedy té obyčejné, na kterou jsou středoškoláci zvyklí. Místo toho se K. C. s rodiči pouští do nebezpečných úkolů, aby společně pochytali různé padouchy a zabránili tak ovládnutí světa nějakým zlounem, nebo hůř, zničení naší planety.

K. C. se jednoduše nikdy nenudí. A nudit se s ní nebudete ani vy. Její rodiče, Craig a Kira, jsou někdy trochu nepraktičtí, na teplé rodinné večeře si zrovna nepotrpí, ale když dojde na akci, jsou to ti nejlepší učitelé a agenti v jednom. K. C. se pořád musí učit něco nového, takže se občas stane, že nechtěně dostane všechny do průšvihu, ale nakonec se vždycky všechno vyřeší a v dobré obrátí. Kromě této „akční“ trojice se v zábavném seriálu Tajný život K. C. seznámíte i s jejím bratrem Erniem a humanoidem Judy (nevěřili byste, jaké výhody má mít za sestru robota). S mladšími sourozenci je někdy těžké vyjít, ale tím nejsložitějším pro K. C. je udržet všechno pod pokličkou před svými kamarády. Takže i když je K. C. malým matematickým a technickým géniem, občas ve škole působí spíš jako šílenec, který ne úplně přesně ví, co právě dělá.

Zábavný dobrodružný seriál cílí hlavně na teenagery, kteří se v mnohých situacích poznají – hlavně sourozenecké vztahy jsou zde vystiženy na jedničku. Menší děti chvílemi nemusí stíhat svižný děj, ale i tak můžou aspoň pochytit nějaké to matematické „moudro“.

Tajný život K. C.

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 3. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC