Pro děti

Milesova vesmírná dobrodružství

Milesova vesmírná dobrodružství
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Cestování kosmickou lodí musí být zážitek pro každého. Představte si, že místo pěkného domku se zahrádkou bydlíte právě v takové lodi a obklopuje vás nekonečný vesmír.

Malý klučina Miles a jeho sestra na takové lodi žijí. Nemusíte mít strach, vesmír není pro děti nebezpečný, spíš je to místo plné nových věcí a dobrodružných zážitků. Společně s rodiči cestují nekonečným prostorem a objevují nové planety.

Všechno se odvíjí od jejich společného života – někdy narazí na něco zajímavého a všichni se pustí do prozkoumávání, jindy, jak už to v rodinách bývá, se maličko poškorpí a musí řešit vzájemné vztahy. Miles má krom své sestry, která je zároveň jeho nejlepší kamarádkou, ještě dalšího parťáka, s nímž může počítat v každé šlamastice. Je jím robo-pštros Merc, jehož si zamilují všichni diváci. Seriál Milesova vesmírná dobrodružství je určený spíše menším dětem, teenagery asi moc brát nebude. Přesto se nejedná o nějakou podprůměrnou slátaninu. Naopak, určitě vás nadchne animace, propracované vesmírné lodě i roztodivné planety. Miles totiž není zavřený jen ve své domovské lodi, ale velmi často se vydává přímo do volného prostoru kolem a jako správní dobrodruzi mají on i všichni ostatní v jeho rodině k dispozici to nejmodernější vybavení. Často se také ocitá na záhadných planetách plných nejrůznějších obyvatel. Milovníky různých Star Wars a podobných sci-fi klasik potěší, že seriál myslí i na ně a hraje si s aluzemi, a tak se v něm objevují postavy, jež známe z jiných filmů. Nudit se tedy nebudou ani děti, ani rodiče. Scénář je velmi vtipně napsaný, takže se můžeme těšit na další série a dobrodružství, která Miles s rodinou bude zažívat.

Milesova vesmírná dobrodružství

Pro děti
Foto Disney Channel

Režie Paul Demeyer, Sue Perrotto, Michael Daedalus Kenny, Jeff McGrath, John Eng, Kelly James

Délka 30 min.

Rok 2015

Disney Channel středa 26. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC