Pro děti

Léto plné serošů

Seriály pro děti na Cartoon Network
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Když se potřebujete schovat před deštěm nebo před úmornými vedry, máme pro vás tip na super zábavu.

Oblíbená dětská stanice Cartoon Network si připravila opravdu zábavné léto. Cartoon Network bylo vždy zárukou pořádné švandy a jinak tomu nebude ani letos v létě, vždyť některé seriály z jejich produkce patří dnes mezi klasiky televizní tvorby. Na tomto oblíbeném kanálu si pro vás přichystali speciální letní program složený z těch nejoblíbenějších serošů pro malé diváky i divačky. Určitě není dobré vysedávat před televizí celý den, ale občas mrknout na nějakou legraci také není od věci.

Zvlášť když vám průvodce bude dělat jeden z nejpovolanějších „kartoňáků“. Pamatujete si na malého podivína Gumballa a jeho vyvedenou rodinku, kde se pořád někdo s někým hašteří a vyvádí jeden druhému lotroviny? Tak přesně tento Gumball se rozhodl sledovat s vámi v létě ty nejlepší seriály. Wattersonovic rodinka je všechno, jen ne nudná a stejně tak tomu je i s produkcí Cartoon Network. Mezi seriály se určitě mihnou i Gumballovi kámoši – zábavný Banán Joe, duch Carrie a kdo ví, možná se o prázdninách uvolí do televize i jeden z elmorských učitelů.

Na Cartoon Network se můžete těšit na léto plné zábavy a vtipů. Samozřejmě jen těch nejlepších a inteligentních vtipů, které pobaví zajisté také rodiče. Takže nesmutněte, jestli zrovna prší, a běžte si zvednout náladu nějakým dobrým serošem!

Seriály pro děti na Cartoon Network

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network středa 22. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC