Pro děti

Lásky jedné krásky

Bia – romantický seriál pro mládež
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Bia je krásná, mladá a talentovaná, ale také až příliš skromná a hodná – i když by si to zasloužila, tohle na hvězdnou kariéru nevypadá…

Seriál pojmenovaný podle hlavní hrdinky Bia vypráví příběh mladé dívky, která nádherně zpívá. Mohla by se stát superhvězdou, ale zpěv je pro ni hlavně spojením s její sestrou, která jí bohužel umřela. A tak jen její nejbližší mohou poslouchat její nádherný zpěv. I když náhoda nebo osud tomu chtěly a Biu i její krásný hlas přeci jen uslyší více lidí… Ale nepředbíhejme.

Jak už to chodí, když Bie do života vstoupí láska, všechno se začne měnit. Bia potkává dva sympatické mladíky, nejlepší kamarády, kteří se do ní ihned zamilují. Ale všechno má jako vždy háček. Alex se o Biu začíná zajímat jako první, a tak Manuel nechce svému kamarádovi „lézt do zelí“, proto se drží v pozadí, i když Bia se mu víc než jen líbí a on zase jí. Začíná tak dobrodružství plné zpěvu, různých přešlapů, ale hlavně příběh jedné velké lásky. A abychom nezapomněli, Bia má ještě dvě trochu ztřeštěné kamarádky, Chiaru a Celeste, se kterými si užívá také dost legrace.

Seriál Bia je jedna velká romantika a holkám se určitě bude líbit nejen kvůli šmrncovní módě a chytlavým melodiím písniček, ale hlavně proto, že příběh Biy a Manuela je jako vystřižený z červené knihovny. První řada seriálu sklízela divácké úspěchy všude po světě, takže v druhé řadě je určitě na co se těšit.

Bia

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 9. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC