Pro děti

Kung Fu panda spolu s Chipmunky berou obýváky útokem

Kung Fu Panda Po a Alvin
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Život animovaných hrdinů není jen o velkých dobrodružstvích, ale také o každodenních radostech, překonávání šlamastyk a zábavě. Své o tom vědí oblíbení hrdinové ze zvířecí říše – trio zpívajících Chipmunků nebo bojovný panda Po posedlý uměním kung fu, se kterými zjistíte, že téměř nic není nemožné. Navíc si s nimi můžete i zazpívat. Veverčáci totiž dostali šest ocenění Grammy, takže strčí do kapsy i Katy Perry nebo Shakiru.

Trojice pop-rockových veverčáků, které znáte také z celovečerních filmů, se nyní objeví ve vlastním seriálu „ALVINNN!!! A Chipmunkové”. Bratři Alvin, Simon a Theodor přitom nejsou v showbyznysu žádní nováčci. Poprvé se totiž objevili na obrazovkách již v roce 1961 a jsou po dlouhá léta oblíbenou rodinnou podívanou po celém světě. Jak by ne.
Jejich příběh začíná v Los Angeles, městě hudby a filmu. Trojice veverek s roztomilými hlásky narazí na hudebního skladatele Davida, kterému se se svou hudbou nedaří prorazit. Když však jeho písně zazpívají veverčáci, stává se hned první písnička hitem a David s Chipmunky slaví úspěch. Proto získali i 18 nominací a 6 ocenění Grammy, které jim může leckdo závidět. V každé epizodě seriálu pro vás mají přichystaný originální hit, takže vaše domácnost ožije tancem a zpěvem.
David a jeho tři noví chráněnci brzy fungují jako jedna rodina, i když to často trochu skřípe. Chipmunkové totiž zbožňují pozornost, zábavu a dobrodružství. Především díky Alvinovým ztřeštěným nápadům se ale často dostanou do nějakého problému nejen doma, ale i ve škole. Alvin je totiž plný sebevědomí, má rád legraci a věří svému šestému smyslu, dokud to neskončí katastrofou. Nejstarší z bratrů Simon má naštěstí vždy plnou hlavu nápadů, jak problémy vyřešit. Jejich opakem je roztomilý bráška Theodor, který je stydlivý a téměř vždy naletí na Alvinovy žertíky.
Postupem času se do party přidávají veverčí slečny, Chipettky. Ty zatočí se životem nejen třem veverčákům, ale i Davidovi. Všechny zážitky, do kterých se tahle parta vrhá zásadně po hlavě, baví nejen malé, ale i velké milovníky animáků. Těšit se na ně můžete v seriálové podobě na novém televizním kanálu Nickelodeon každý všední den již od pondělí 29. února.

Buďte mazákem jako Kung Fu Panda

Nečekané životní příběhy se nevyhýbají ani zdánlivě nemotorným hrdinům. Dračí bojovník Po ze seriálu „Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví“, který přichází každý den na kanálu Nickelodeon, je toho jasným důkazem. Při sledování jeho tréninku, vtipných příběhů i často nečekaných rozuzlení si na své přijdou nejen všichni fanoušci bojového umění.
I přestože se Po stal Dračím bojovníkem, má se ještě hodně co učit nejen od svého mistra Sifu, ale také od takzvané Velké pětky. Říkáte si, co může přijít po záchraně Údolí míru a porážce Tai-Lunga? Práce pro Poa, Tygřici, Opičáka, Kudlanku, Zmiji a Jeřába se vždycky najde. Společně musí stát proti novým protivníkům i výzvám, při kterých Po často klopýtá nebo si neví rady.
Ale jak už víme, tenhle černobílý hrdina nikdy neztrácí chuť k jídlu a hlavně naději. Jeho seriálovým vtipům se přitom často víc smějí dospělí než jejich malé ratolesti. Pokud tedy patříte mezi diváky, které si pandí bojovník se svým neotřelým humorem i nemotorností získal, potom je tenhle seriál tím pravým pro vás.
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

ALVINNN!!! A Chipmunkové a Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví na Skylinku

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon úterý 1. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC