Pro děti

Kouzelná beruška a Černý kocour

Animovaný seriál Kouzelná beruška a Černý kocour
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Pamatujete si na neohroženou dvojici superhrdinů s francouzským šarmem z Paříže?

Je to tak, Kouzelná beruška a Černý kocour vám nachystali další dobrodružství také ve vánočním čase. Pro malé neználky – Beruška s Kocourem žijí v Paříži, kterou každou chvíli napadne nějaký zloduch. Za vším jsou vždy maličké a nevinně vypadající akumy. To jsou bytosti, které z obyčejných lidí dělají superpadouchy terorizující obyvatele Paříže. Naštěstí Beruška s Kocourem vždycky včas zasáhnou a akumy zneškodní. A kdo jsou vůbec Beruška s Kocourem ve skutečnosti? Marinette je studentka umění, která touží po kariéře módní návrhářky a v cukuletu se umí proměnit v puntíkatou mrštnou superberušku. Její spolužák Adrien, do něhož je mimochodem Marinette zamilovaná, má zase pěkně ostré drápky. 

A tentokrát na ně čeká dobrodružství až za oceánem, chystají se totiž na výlet do New Yorku. Tedy celá třída by tam měla jet, kromě Adriena, kterého nechce otec na výlet pustit. Jenže jak všichni víte, New York je město superhrdinů, takže Černý kocour tam přeci nemůže chybět!

Akčňák pro prcky i náctileté

Je to tak, animovaný seriál Kouzelná beruška a Černý kocour spojuje to nejlepší z žánrů pro malé i velké. Sympatický seriál je plný fantastických padouchů a jednotlivé epizody vypráví především o pomoci druhým a síle přátelství. Zároveň se tu řeší první lásky a trochu té módy (je to přeci francouzský seriál), ale není toho přespříliš. Takže menší diváky budou bavit napínavá dobrodružství, ti větší se pak najdou v obtížích dospívání.

Kouzelná beruška a Černý kocour

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel sobota 19. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC