Pro děti

Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben

Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Animovaný film Jak vycvičit draka určitě znáte, ale viděli jste také seriálovou verzi Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben?

Studio DreamWorks je opravdu „továrnou na sny“, a tak všichni, kdo si zamilovali Škyťáka a Bezzubku budou určitě považovat za splněný sen jejich další společná dobrodružství. Roztomilý okatý černý drak, který by klidně za svého páníčka, tedy pardon, dračího jezdce, položil život, však v seriálové podobě nehraje zcela ústřední roli. Samozřejmě že je Bezzubka pořád nejrychlejší a dalo by se říct, že možná i nejmocnější mezi draky. Ale stejně jako Škyťák má spoustu dalších kamarádů.

Na Blpu teď žijí společně Vikingové i draci a vzájemně se od sebe učí, protože zkrotit potřebují tak trochu obě skupiny. Jenže jejich výcvik, někdy spíš jen takové veselé dovádění, jim s chutí kazí Viggo. Tento samolibý chlapík neustále přichází s komplikovanými ďábelskými a někdy i pěkně nebezpečnými plány, jak zničit Škyťáka a jeho dračí přátele. Ti naštěstí na Vigga nejsou sami, pomáhá jim ještě tajemná Mala a Obránci křídel.

Co by to však bylo za vikingskou drakiádu bez trochu drzé, leč odvážné Astrid, která stojí vždy za Škyťákem? Samozřejmě že se k nim ještě přidají maličko vyšinutá dvojčata nebo obtloustlý Rybinoha. Dračí svět je jednoduše zase kompletní a v plné síle, i když v trochu jiném „designu“. U seriálu prostě nemůžete čekat stejnou animaci jako u celovečeráku. I tak najdete na Blpu všechna dobře známá stavení a jejich obyvatele. Plus se samozřejmě můžete těšit na pár nových přírůstků.

Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 12. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC