Pro děti

Gumballův úžasný svět: Darwinova ročenka

Gumballův úžasný svět: Darwinova ročenka
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Často si ani neuvědomujeme, co všechno naši kamarádi prožívají. Potkáváme se hlavně ve škole a zase tolik toho o sobě nevíme.

Něco podobného si uvědomí také Darwin, kterého ředitel školy pan Brown požádá, aby vytvořil školní ročenku. Darwin se do toho s gustem pustí a začne shánět fotografie a další informace nejen o svých spolužácích, ale také o učitelích. Tahle ročenka totiž musí být něco.

V šesté řadě oblíbeného animáku z dílny Cartoon Network Gumballův úžasný svět, se znovu na obrazovky vrací tolik oblíbení hrdinové. Díky připravované ročence bude každý díl věnovaný jedné postavě a Darwinovi, který v rámci příprav knihy shání veškeré informace. Nepřijdete tak o třídního klauna Banána Joea, ducha Carrie nebo elmorské učitele. Pátrání to nebude jednoduché, Darwin musí zapojit veškerý svůj um, internet i přátele, aby se mu ročenku podařilo zvládnout. A samozřejmě že se u všeho dobře pobavíte a nepřijdete ani o gumballovský pověstný humor.

Animovaný sitcom

Gumballův úžasný svět patří k nejpovedenějším a nejpopulárnějším animákům z dílny Cartoon Network. Je plný zvláštních postaviček, které jsou často animované do reálných kulis. Ale hlavně je to sitcom plný hlášek, odkazů, filmových narážek, takže se u něj velmi dobře baví nejen děti, ale i rodiče. Právě neotřelým a chytrým humorem si seriál získal diváky po celém světě. Jsme si celkem jistí, že si Darwinova ročenka získá také vás.

Gumballův úžasný svět: Darwinova ročenka

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 18. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC