Pro děti

Gumballův úžasný svět

Gumballův úžasný svět
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Nudí vás líbivé animáky stále podle stejné šablony? Máte rádi britský humor a situační komiku? Pak je Gumballův úžasný svět pro vás jako stvořený.

Na úvod jedno upozornění – tohle není seroš pro prťata, ale teenagery a rodiče, kteří se na něj mohou klidně dívat společně. Britové jsou prostě vždy trochu jiní a seriály z ostrovní produkce umí překvapit i nadchnout. Tentokrát přišli s animákem v duchu Cartoon Network, tedy s jednoduše animovanými postavičkami, které však obývají náš reálný svět. Veškeré pozadí je opravdové, vypadá reálně, jako v klasických filmech a seriálech, akorát že se třeba v nákupním centru prohání bizarně vypadající zvířecí postavičky, které si svérázně a s vervou řeší své rodinné problémy. Třeba když se Gumball a Darwin rozhodnou, že jejich děda Louie potřebuje kamaráda na internetu. Vymyslí si jméno, stáhnou fotku sympatické dámy z obchoďáku a domluví si s dědou rande. Jejich babička Jojo pak řádí jako černá ruka. Inu, se žárlivostí by si neměl nikdo zahrávat, ani vnoučata.

A takových situací je seriál plný. Zápletky jsou vždy jednoduché, děj příjemně odsýpá a zvláště babička „drsňačka“ Jojo umí dát všemu pořádné grády. Gumballova rodina je velmi svérázná a hlavně zábavná. Občas si jdou všichni doslova po krku, ale protože se mají rádi, čekají na vás jen šťastné konce. Gumballův úžasný svět je vážně povedený seriál, u kterého se nasmějete a zároveň oceníte kreativitu animátorů, kteří vše dotahují do nejmenšího detailu. Takže přejeme příjemnou zábavu!

Gumballův úžasný svět

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 16. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC