Pro děti

Představení stanice: Cartoon Network

Představení stanice: Cartoon Network
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Dětský televizní program Cartoon Network je zaměřený na zábavné, humorné a dobrodružné pořady pro dívky i chlapce, a to od prvňáčků až po skorodospěláky.

Cartoon Network své vysílání zahájil 1. října 1992, ale česky a slovensky začal mluvit až na podzim minulého roku. V současné době nabízí už více než tři čtvrtiny pořadů v českém jazyce. Na Cartoon Network nemůže chybět žádný z populárních pořadů, mezi něž rozhodně patří i komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!. Program se svým zaměřením a prostřednictvím bohatého zábavného i naučného obsahu snaží podpořit rozvoj vlastních osobností dětí.

Třináctiletý Finn a jeho nejlepší přítel, pes Jake, který umí měnit nejen svou velikost, ale i tvar, zažívají samá dobrodružství. Společnými silami chrání svou královnu před zlými monstry v soubojích, ve kterých nesmí spoléhat na logiku, ale na vlastní představivost. V příbězích Času na dobrodružství se může stát doslova cokoliv, a také se děje!

Sledujte Gumballův úžasný svět – každodenní bláznivá dobrodružství malého Gumballa a jeho nejlepšího kamaráda, domácí rybičky Darwina. Ačkoli zažívají příběhy jako vystřižené z největších hollywoodských trháků, v jádru jsou to obyčejní kluci, kteří si musejí stejně jako všichni jejich vrstevníci poradit s dospíváním, školou i vlastní rodinou.

Představení stanice: Cartoon Network

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network středa 7. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC