Pro děti

Ben 10

Ben 10
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Jestli jsme ve vesmíru jedinou obydlenou planetou, zatím přesně nevíme, ale kdybychom nebyli, mohlo by to znamenat kopu dobrodružství.

Třeba jako v seriálu Ben 10, kde se v každém dílu seznámíte s novou planetou a jejími obyvateli. Vesmír představuje nekonečné možnosti i pro fantazii, a toho tvůrci zábavného seriálu využili. Ben je trochu Malý princ, trochu Kirk ze Star Treku a trochu Star-Lord. Že vám tyto postavy mnoho neříkají (sice je to k nevíře, ale stát se to může), nevadí. Ben je prostě malý kluk, který však má něco, co nikdo jiný na naší planetě ne. Parádní super galaktické hodinky Omnitrix.

Díky těmto hodinkám se promění ne na jednoho superhrdinu, ale rovnou na deset hrdinských mimozemšťanů. Tak vždy začínají všechna jeho dobrodružství, při nichž cestuje vesmírem, setkává se s roztodivnými tvory, a hlavně chrání dobro před zlem. A jak všichni dobře víme, žádný hrdina nebojuje úplně sám, i když Ben má k ruce své mimozemšťany… Ale taky mu ve všem pomáhá Gwen a děda Max, kteří se snaží, aby se chlapec držel dál od průšvihů. Určitě už je vám jasné, že jednoduché to mít nebudou. Kdo by si se super hodinkami občas rád nezablbnul trochu jinak, že…

Seriál Ben 10 byl opravdu úspěšný. Sklízel pozitivní reakce od diváků i kritiků a svým tvůrcům dokonce přinesl tři ceny Emmy. I to je důkaz, že se nejedná jen o jednoduchou střílečku někde ve vesmíru, ale o vypointované příběhy plné fantazie a samozřejmě také humoru. Ben je prostě správňák!

Ben 10

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 11. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC