Pro děti

Bakugan: Obrněná aliance

Bakugan: Obrněná aliance – seriál pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Aby byl svět v rovnováze, musí neustále stát na stráži bojovníci, kteří budou bránit zlým silám ovládnout nás.

Mezi ty nejlepší patří také bojovníci Bakugan. Jde o jakési biomechanické bojovníky, kteří mají částečně podobu i dovednosti zvířat. Ovšem částečně jsou také roboti, takže mají super vychytané zbraně. Seriál Bakugan: Obrněná aliance je již druhou řadou o těchto neohrožených bojovnících.

A kde se vlastně vzali? Asi nejvíc o jejich původu i schopnostech ví čtveřice teenagerů Dan Kouzo, Shun Kazami, Wynton Styles, Lia Venegas. Ti ještě před spojením s Bakugany bojovali proti zlým silám sami, ale jednoho dne se jim do rukou dostaly záhadné mechanické koule, ze kterých se nakonec vyklubali jejich věrní a udatní parťáci. Společně se snaží náš svět chránit před těmi, kteří propadli silám zla a touží po nezměrné moci či po ovládnutí našeho světa. Všichni společně se tak starají o zachování rovnováhy tak, aby zlo vždy dostalo za vyučenou.

Akční pokémoni

Bakugan vychází jako mnoho dalších japonských anime z komiksu. Seriál navazuje na tradiční vizuál japonské mangy, ale jinak je mnohem akčnější co do stylu animace, tak i děje. Bakugani jsou neohrožení, mají spoustu zbraní, ale také magickou moc. Tento seriál se nesnaží děti prvoplánově vychovávat, ale chce je bavit a ukázat jim, že statečnost se stále cení, ale tím nejdůležitějším je mít ty správné a věrné parťáky.

Bakugan: Obrněná aliance

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network středa 6. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC