Hudba a lifestyle

Prodigy

Prodigy

Poté, co jim v březnu zemřel frontman Keith Flint, byl osud skupiny nejasný. Kultovní soubor to ale nevzdal a nyní oficiálně potvrdil, že je zpátky ve hře.

Po zpěvákově smrti skupina zrušila všechny jejich koncerty a fanoušci této britské kapely neměli dlouhou dobu jistotu, zda od nich ještě někdy svět něco uslyší. Svítá ale na lepší časy – podle instagramových profilů členů kapely totiž pracují na nové desce. Zatím sice není zřejmé, kdy se jí dočkáme, ani zda půjde o novou tvorbu, či o písničky, na kterých ještě spolupracoval Flint. V červenci uběhlo 25 let od vydání alba Music For The Jilted Generation a v Braintree, rodném městě Prodigy, tisíce fanoušků podepsaly petici za to, aby Keithu Flintovi postavili sochu. Jestli se tak stane, těžko říci. Jisté je, že zpěvák už do klubu nesmrtelných stejně patří. Díky své hudbě. Nalaďte se už teď na nové album Prodigy s hudebními stanicemi televize Skylink.

Prodigy

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 18. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC