Hudba a lifestyle

Představení stanice: Film+

Představení stanice: Film+
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na skylink Live TV Sledovat

Nové seriály, kultovní snímky i klubovky pro milovníky artových a starých filmů, dokumenty. To vše najdou diváci na stanici Film+.

Drsná minisérie Hatfieldovi a McCoyovi vypráví skutečný příběh pomsty, pýchy, zrady, lásky, odvahy a nenávisti, který začíná v roce 1863. Kevin Costner a Bill Paxton si zahráli dva vojáky, kteří se po konci americké občanské války vracejí domů na své ranče – Anse Hatfield do Západní Virgine a Randall McCoy kousek za hranice státu Kentucky. Oba jsou to tvrdí chlapi, kovbojové, jejichž rody se desítky let nesnáší a jdou si po krku, vzájemné neporozumění a stoupající napětí nakonec vyústí v nenávistný spor mezi oběma klany, který dokonce málem přeroste ve válku mezi oběma státy.

To seriál Mafiánovi zobrazuje trampoty bývalého mafiánského bosse (Robert De Niro), jeho manželky (Michelle Pfeiffer) a dětí, kteří jsou zapsáni do programu na ochranu svědků a musí se přestěhovat z Ameriky do Francie. Rodina se ze všech sil snaží zapadnout v novém prostředí, svou zločineckou krev ale nezapře.

Portrét jednoho z našich nejlepších režisérů nabízí dokument Miloš Forman: Co tě nezabije… režiséra Miloše Šmídmajera. Jeho první počin o dvojnásobném držiteli Oscara s názvem Drž se toho snu vznikl po sametové revoluci a zachycoval Formana při jeho cestě na kole z Paříže do Karlových Varů na filmový festival. Ten z roku 2009 pak dává divákům nahlédnout do Formanova soukromí a zabývá se profesními i osobními zvraty v jeho životě.

Představení stanice: Film+

Hudba a lifestyle
Foto Film+
Film+ středa 29. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC