Film / seriál

Vlčí volání

Vlčí volání
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Život v ponorce není žádný med. Co teprve, když ho neustále ohrožují cizí ozbrojené složky a jediné, co vás může zachránit jsou sonar a uši? Přesně to je zápletka našeho filmu týdne.

Francouzská ponorka Titan je vyslána k pobřeží Středozemního moře v Sýrii, aby tajně vyzvedla jednotku francouzských speciálních sil působící v této oblasti. Během své mise se však setkává s neidentifikovaným sonarovým signálem. Expert na palubě ponorky, Chanteraide – přezdívaný „Ponožky“, který je známý pro své „zlaté uši“ – nejprve klasifikuje kontakt jako zraněnou velrybu. Rychle se ale ukáže, že objekt je cizí ponorka, která oznamuje svou pozici íránské fregatě a vrtulníku operujícímu v oblasti. Když helikoptéra začne shazovat hloubkové miny v nevyprovokovaném agresivním aktu, o napětí je postaráno. Dejte si sklenici vína a sledujte, zda se francouzské obsluze sonaru podaří dostat ponorku do bezpečí.

Vlčí volání

Film / seriál
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD úterý 27. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC