Film / seriál

Neviditelná města Itálie

Neviditelná města Itálie
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat History HD na skylink Live TV Sledovat

Itálie, to je výborná pizza, delikátní těstoviny, temperament a nádherné pláže. Ovšem nezapomínejme v horkém létě ani na skvostná historická města.

Nový seriál vás zavede na ta nejkrásnější, ale také možná nejtajemnější místa Itálie. Aspoň prostřednictvím televizních obrazovek můžete prožít takové soukromé Prázdniny v Římě, jen s tou výjimkou, že do Říma se tentokrát nepodíváte. Charismatický historik, doktor Michael Scott, vám totiž ukáže neméně krásná a neméně věhlasná města.

Na západním pobřeží navštívíte Neapol, v níž jsou zachovány památky z různých období a která je malou skrumáží středomořských kultur. Ve vnitrozemí prozkoumáte Florencii, město doslova prošpikované kulturou a pamětihodnostmi. Kdo něco v umění znamenal, aspoň chvíli zde pobýval.

A putování zakončíte v perle východního pobřeží, v Benátkách. S pomocí moderních technologií, 3D skenování, CGI i dronů vás zavede na místa, která mnohdy neznají ani sami Italové. Stále je co objevovat a možná se pro vás seriál stane i inspirací na zajímavou dovolenou.

Neviditelná města Itálie

Film / seriál
Foto Viasat History
Viasat History HD pondělí 16. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC