Film / seriál

Kultovní lidožrout se vrací

Hannibal III.
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na skylink Live TV Sledovat

Neukojitelný apetit žene geniálního zločince Hannibala Lectera po celé Evropě. Třetí řada populárního seriálu opět nabídne temné vyprávění o nepěkných věcech.

Po šokujících událostech z konce druhé řady je Hannibal (Mads Mikkelsen) na útěku. Na toulkách Evropou ho doprovází psychiatrička Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson). Geniální zločinec se sice vybavil novou identitou, jeho chorobný apetit a touha po lidském mase ho bohužel neopouští. Mimochodem, uvědomili jste si někdy, že jeho jméno je nápadně podobné slovu „kanibal“?     
Kdo se jednou důvěrně potká s doktorem Lecterem, bývá polapen v temné síti jeho charizmatu. Stejně jako ve filmových pokračováních, i zde se postavy policistů snaží lidožrouta chytit na vlastní pěst a jejich lov se stává celoživotní obsesí. A tak není divu, že se opět zkříží životní cesty Willa (Hugh Dancy), Jacka (Laurence Fishburne) a Alany (Caroline Dhavernas), které známe z předchozích řad.
V druhé polovině nové série se Jack bude snažit přesvědčit věčně labilního Willa, aby použil svůj detektivní talent a pomohl mu odstranit novou hrozbu – sériového vraha, který si za kořist vybírá celé rodiny. Novináři sice novou bestii překřtili na Vílu Zuběnku, samotný zločinec si však říká jinak – Červený drak. Nelítostný souboj donutí Willa, aby hledal rady u svého dávného parťáka – Hannibala Lectera.
. . . 
Podrobnější informace o filmu, včetně fotogalerií a traileru najdete v magazínové verzi pro tablety, mobily nebo čtečce pro PC a Mac. 

Hannibal

Film / seriál
Hodnocení FDB 82,3 %
Foto AMX

Režie Vincenzo Natali

Scénář Bryan Fuller, Thomas Harris

Obsazení Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas, Gillian Anderson, Tao Okamoto

Délka 45 min.

AXN středa 19. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC