Film / seriál

Krycí jméno Lev

Krycí jméno Lev – francouzská komedie
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na skylink Live TV Sledovat

Žánr bláznivých komedií mají Francouzi zkrátka v krvi. Když zkombinujete praštěné hrdiny a ujeté situace s pořádnou dávkou akce, je o zábavu postaráno na 120 %.

Psychiatr Romain je svým novým pacientem fascinovaný od začátku. Leo Milan o sobě totiž tvrdí, že je agent pracující pro mezinárodní supertajnou organizaci Konstelace. V branži je znám pod krycím jménem Lev a oplývá téměř nadlidskými schopnostmi. Je si rovněž jistý, že Romainova půvabná snoubenka Louise je rovněž skrytá agentka, které hrozí bezprostřední nebezpečí.

Potud pro psychiatra vlastně všední případ. Když je však Louise skutečně unesena, Romainovi nezbývá, než svému pacientovi uvěřit a dopomoci mu k útěku z blázince. Oba se vydávají na divokou jízdu Paříží, při níž vyjde najevo, že nikdo není tím, kým se zdá být a že všechny stopy vedou do sejfů francouzské centrální banky s jejím ohromným pokladem zlatých cihel.

Krycí jméno Lev

Film / seriál
Hodnocení FDB 53,3 % Hodnocení redakce
Foto JOJ Cinema

Režie Ludovic Colbeau-Justin

Scénář Matthieu Le Naour

Obsazení Dany Boon, Anne Serra, Carole Brana, Philippe Katerine, Samuel Jouy, Sophie Verbeeck

Délka 95 min.

Rok 2020

JOJ Cinema HD úterý 22. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC