Film / seriál

Ďáblova svatyně

Ďáblova svatyně – švédský thriller
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na skylink Live TV Sledovat

Severský thriller natočený podle bestselleru Marie Hermanson vás dostane svou intenzivní, temnou atmosférou i skvělým hereckým obsazením.

Hel Brantová se nedokáže vyrovnat se ztrátou partnera. Svůj život marní v provinčním švédském městečku, kde pracuje po nocích jako řadová operátorka bezejmenného call-centra. Proto když dostane pozvání do luxusního sanatoria ve švýcarských Alpách od své léta neviděné sestry-dvojčete Siri, neváhá ani okamžik. Možná, že právě tohle je ten potřebný impuls, který by dal jejímu životu opět smysl.

Jenže vše je trochu jinak. Z luxusního sanatoria se vyklube detenční zařízení, do kterého Siri vlákala svou sestru Hel jen proto, aby si přisvojila její identitu a unikla tak peklu, které zde vládne. Hel půjde brzy o život. Ale jak přesvědčit všechny kolem, že došlo ke strašnému omylu, když nic a nikdo není kým se zdá? V roli Hel i Siri se v osmidílné sérii představí Josefin Asplund, která si v americké verzi hitu Muži, kteří nenávidí ženy (2011) zahrála dceru hlavního hrdiny Blomkvista.

Ďáblova svatyně

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+ Action

Režie Enrico Maria Artale, Óskar Thór Axelsson

Obsazení Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten, Felix Garcia Guyer, Will Mellor, Nathalie Rapti Gomez, Agnieszka Grochowska, Philip Arditti, Matthew Modine ...

Délka 8 x 43 – 44 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC