Dokument

Záchrana divokých medvědů

Záchrana divokých medvědů
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Útulky pro zvířata nejsou ničím novým. U nás narazíte hlavně na ty klasické s kočkami a se psy, ale kdo ví, kdybychom žili někde jinde, mohli bychom v nich mít zajímavější „mazlíčky“.

V našich končinách je navíc útulek spojen opravdu jen s domácími mazlíčky, když chceme pomoci jejich divokým „bratrancům“, používáme označení záchranná stanice. A do jedné takové vás zavede i dokumentární seriál s názvem Záchrana divokých medvědů. Už je asi jasné, jaké dočasné nájemníky tam najdete. V tomto zařízení se specializují na návrat jedněch z nejnebezpečnějších šelem zpět do přírody. Ano, když jsou tito chundeláči dospělí, jde z nich někdy až strach a potkat je v divočině není žádná sranda. Jenže když jsou to ještě prťata, jsou roztomilá a hravá jako všechna mláďata. Proto se s nimi ošetřovatelé ani chvíli nenudí. Uvidíte dojemné příběhy medvíďat, která přišla o matku a nebyla schopná se o sebe postarat. Stejně tak se do útulku dostávají i zranění prcci, kteří by v divočině moc šancí na přežití neměli.

Záchrana divokých medvědů

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 3. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC