Dokument

Nebezpeční Australané

Nebezpeční Australané
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Když řádí v nějakém městě někdo jako Jack Rozparovač, stane se z něho legenda. Když někde řádí pavouk, nestane se nic.

Ale i tak byste si měli dávat pozor. Nebezpečné nejsou jen pušky, řízené rakety, chemické zbraně či ostří všeho druhu. Mnohem větší nebezpečí a celé armády vybavené důmyslnými zbraněmi na vás mohou čekat v nevinně se tvářící přírodě. Své o tom ví v Austrálii, kde žije několik členů „elitních zvířecích jednotek“. V novém dokumentárním seriálu vás s těmito nebezpečnými Australany seznámíme. K těm nejlepším a nejrychlejším zabijákům vždy patřili hadi, kterých je na rudém kontinentu více než dost. Kupříkladu tam žije taipan menší, který patří k rekordmanům, co se množství jedu týče. Podobně „vybavená“ je také pakobra páskovaná, která bývá aktivní přes den, takže se s člověkem může klidně setkat.

Na zabijáky však můžete narazit i v moři. Věřte, že takové setkání s čtyřhrankou smrtelnou neboli mořskou vosou určitě nezapomenete, tedy pokud dostaveníčko s medúzou přežijete. A arachnofobům doporučujeme raději se Austrálii vyhnout. Jedovatých pavouků je zde víc než dost. Nakonec nesmíme zapomenout ani na australské vodní těžkooděnce, krokodýly. Nebezpečných Australanů jsou mraky!

Nebezpeční Australané

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondělí 7. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC