Recepty Canal+ Domo

Zpět na stránku Canal+ Domo

Těstoviny s růžičkovou kapustou, liškami a bílou klobásou

Těstoviny s růžičkovou kapustou, liškami a bílou klobásou
Pořad:Opravdu umíš vařit?, epizoda 3
Druh masa:Vepřové
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Středoevropská

Ingredience

  • 1 baleni těstovin callabrini
  • 10 hlaviček růžičkové kapusty
  • několik lišek
  • 4 bílé syrové klobásy
  • 2 červené cibule
  • jablko Antonovka nebo Šedá Reneta
  • kopr, libeček, tymián
  • olej na smažení
  • 100 g sýra Bursztyn (dlouhozrající tučný sýr)

Postup přípravy

Na rozpálenou pánev dejte nakrájenou cibuli, přidejte bílou klobásu a smažte dokud klobása nezačne mírně hnědnout. Přidejte růžičkovou kapustu rozdělenou na jednotlivé listy a na kostičky nakrájené oloupané jablko. Vše dochuťte pepřem, jemně solí a čerstvými bylinkami.

Na másle rychle osmahněte lišky a přidejte čerstvý tymián. Uvařte těstoviny podle receptu na obalu a smíchejte s obsahem pánve. Nakonec přidejte větší množství nastrouhaného sýru Bursztyn.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka používaná pod licencí Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905