Recepty Canal+ Domo

Rychlý červený boršč

Rychlý červený boršč
Pořad:Uvař mi, mami!, epizoda 5
Chod:Polévka
Kuchyně:Vegetariánská a veganská

Ingredience

  • šťáva ze 3-4 červených řep
  • šťáva ze 3–4 jablek
  • šťáva z 1 citronu
  • voda
  • 1 čajova lžička majoránky
  • několik kuliček nového koření
  • 2 bobkové listy
  • špetka pepře
  • sůl podle chuti

Postup přípravy

Šťávu s červené řepy, jablek a citronu zahřejte a přidejte koření. Pro krásnou vínovou barvu můžete do hotového boršče přidat ještě malé množství čerstvé šťávy z červené řepy a těsně před podáváním trochu olivového oleje.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905