Recepty Canal+ Domo

Rizoto s řeřichou

Rizoto s řeřichou
Pořad:Jakubiak rodině, epizoda 4
Chod:Oběd
Kuchyně:Středoevropská
Vegetariánská a veganská

Ingredience

  • 3 cibule šalotky
  • 5 stroužků česneku
  • lžíce másla
  • 50 ml olivového oleje
  • 1,5 sklenice rýže na rizoto
  • 0,5 sklenice bílého suchého vína
  • 1 l drůbežího vývaru
  • lžička soli
  • hrst mraženého hrášku
  • rajče
  • 2 lžíce mascarpone
  • lžíce másla
  • hrst nastrouhaného ovčího sýra
  • hrst řeřichy

Postup přípravy

Na pánvi rozpusťte máslo s olejem, přidejte cibuli nakrájenou na kostičky a oloupané prolisované stroužky česneku. Přidejte rýži a pražte. Dolijte víno a vývar a míchejte do chvíle, dokud rýže mírně nezměkne. Přidejte nakrájené rajče, hrášek a mascarpone. Vypněte oheň, přidejte strouhaný sýr a řeřichu.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905