Recepty Canal+ Domo

Tygří krevety se žlutými fazolemi a řasami

Tygří krevety se žlutými fazolemi a řasami
Pořad:Jakubiak rodině, epizoda 5
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Předkrmy a malá jídla
Kuchyně:Španělská
Francouzská

Ingredience

  • 10 šedých krevet s hlavou a krunýřem
  • 0,5 zelené papriky
  • červená chilli paprička
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • červená jarní cibulka
  • 50 ml oleje
  • 2 hrsti žlutých fazolí
  • lžička černého sezamu
  • mořské řasy Wakame
  • šťáva z limety
  • špetka soli
  • lžíce sójové omáčky
  • hrst pažitky

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejte olej a vložte nakrájenou zeleninu – papriku, cibuli, celer a chilli papričku. Přidejte fazole, očištěné krevety, sezam a mořské řasy. Vše polijte šťávou z limety a sójovou omáčkou. Dochuťte solí a přidejte pažitku. Vše důkladně promíchejte.

Podávejte na velkém talíři s nakrájenými limetkami. Na pánvi rozehřejte olej a vložte nakrájenou zeleninu - papriku, cibuli, celer a chilli papričku. Přidejte fazolí, očištěny krevety, sezam a mořské řasy. Vše polijte šťávou z limetky a sojovou omáčkou.

Dochuťte solí a přidejte pažitku. Vše důkladně promíchejte. Podávejte na velkém talíři s nakrájenými limetami.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905