Recepty Canal+ Domo

Grilovaný pstruh zabalený v pancettě s bylinkovou omáčkou

Grilovaný pstruh zabalený v pancettě s bylinkovou omáčkou
Pořad:David v Evropě 2, epizoda 7
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Italská

Ingredience

  • 2 celí pstruzi, vykuchaní
  • 12 dlouhých plátků slaniny typu pancetta
  • 1 citron, nakrájený na tenké plátky
  • pár listů šalvěje
  • pár listů máty
  • pár listů bazalky
  • petrželová nať
  • 1 stroužek česneku. lisovaný
  • ½ chilli paričky, jemně nasekané
  • olivový olej
  • 1 lžíce červeného octa
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

Ryby nařízněte z obou stran, naplňte plátky citronu a šalvějí, osolte a opepřete. Každou rybu zabalte plátky pancetty a grilujte 8 minut z každé strany, dokud nebude pancetta křupavá.

Mezitím si připravte omáčku –nasekejte najemno mátu, bazalku a petrželku. Smíchejte s česnekem,chilli papričkou a olivovým olejem. Osolte a nakonec přidejte ocet. Promíchejte.

Hotové pstruhy podávejte s omáčkou.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905