Recepty Canal+ Domo

Grilovaný kranas a tabouleh z květáku a brokolice

Grilovaný kranas a tabouleh z květáku a brokolice
Pořad:David v Evropě 2, epizoda 15
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Španělská

Ingredience

  • 2 ks kranase (ryba podobné makrele)
  • ½ syrového květáku
  • ½ syrové brokolice
  • 2 lžíce černých oliv
  • 1 jarní cibulka, jemně nasekaná
  • oloupané plátky a šťáva z jednoho pomeranče
  • šťáva z ½ citronu
  • hotový popcorn
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup přípravy

V kuchyňském robotu rozmixujte květák a brokolici. Přendejte do misky a smíchejte s černými olivami, jarní cibulkou, plátky pomeranče, pomerančovou a citronovou šťávou a olivovým olejem. Dochuťte solí a pepřem.

Přidejte hotový popcorn. Každou rybu nařízněte, osolte, opepřete a grilujte na grilovací pánvi několik minut z obou stran. Čerstvě ugrilované karnasy podávejte teplé s taboulehem.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905