Recepty Canal+ Domo

Grilovaná parmice s rozmarýnem, dušenou paprikou a bramborami

Grilovaná parmice s rozmarýnem, dušenou paprikou a bramborami
Pořad:Daleko od města 2, epizoda 14
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Středoevropská

Ingredience

  • 4 malé parmice, očištěné a vykuchané
  • 4 větvičky rozmarýnu
  • ½ červené papriky, nakrájené na kostky
  • ½ žluté papriky, nakrájené na kostky
  • ½ zelené papriky, nakrájené na kostky
  • 2 syrové a oloupané brambory, nakrájené na kostky
  • ½ cibule, nakrájené na kostky
  • 1 rajče, nakrájené na kostičky
  • ½ skleničky suchého bílého vína
  • sůl
  • bílý pepř
  • olivový olej

Postup přípravy

Brambory osmažte na olivovém oleji dozlatova, osolte a dejte stranou. Na stejné pánvi orestujte do měkka cibuli a papriky, přidejte rajče, osolte a podlijte bílým vínem. Několik minut poduste.

Každou rybu nařízněte, osolte a opepřete. Napíchněte je na větvičky rozmarýnu jako na špíz. Opékejte několik minut z obou stan na grilovací pánvi.

Podávejte s dušenou paprikou a bramborami.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905