Recepty Canal+ Domo

Zeleninová polévka s pečeným krůtím masem

Zeleninová polévka s pečeným krůtím masem
Pořad:Kuchyně Piotra Kucharského, epizoda 1
Druh masa:Krůtí
Chod:Polévka
Kuchyně:Středoevropská

Ingredience

  • cca 100 g pečeného krůtího masa
  • čtvrtka hlávky zelí
  • bobkový list
  • nové koření
  • 2 lžíce másla
  • 2 brambory
  • kořenová zelenina (mrkev, celer)
  • 400 ml rajského protlaku
  • sůl
  • pepř
  • kopr

Postup přípravy

Zelí pokrájíme na kostičky, vložíme do hrnce spolu s kořením a máslem, zalijeme vodou a přivedeme k varu.

Přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky, kořenovou zeleninu a na kostky nakrájené krůtí maso. Vaříme, dokud zelenina nezměkne.

Pak přidáme rajský protlak a necháme ještě zhruba 15 minut dojít. Nakonec polévku osolíme a opepříme.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905