Postup přípravy
Připravte si korpus. Rozmixujte fíky se slunečnicovými semínky. Přidejte spařené jáhly nebo amarant a důkladně promíchejte. Vložte hmotu do standardní dortové formy. Uložte do ledničky a připravte si náplň. Kešu oříšky namočené den předem nechte okapat a rozmixujte do hladka. Spojte je s kokosovým krémem, přidejte špetku vanilky, kurkumy a nastrouhanou citrusovou kůru.
Přidejte nakrájenou pomerančovou a citronovou dužinu a banány. Vše rozmixujte a naneste na vychlazený korpus. Uložte na několik hodin do mrazáku. Připravte čokoládový krém. Kokosový krém rozehřejte v teplé lázni. Přidejte zbývající přísady.
Vzniklou polevu naneste na vychlazený koláč. Na ozdobu můžete použít jakékoli ovoce, např. plátky pomeranče a zrníčka granátového jablka.