Sport

Sportovní podzim na Nova Sport

Sportovní podzim na Nova Sport
Skylink Live TV

Sledujte na Nova Sport 1 a Nova Sport 2 na skylink Live TV Sledovat

V prvním říjnovém týdnu začala kanadsko-americká NHL a  nejlepší hráči světa se pozvolna dostávají do tempa. 9. října bude sezona již rozjetá, a  všichni fanoušci se tak mohou těšit na unikátní hokejové přenosy. Těch stanice Nova Sport 1 HD a  Nova Sport 2 HD nabídnou až 15 týdně s garancí alespoň jednoho utkání denně.

Obhajovat titul bude Pittsburgh, který se bude stejně jako v předešlých sezonách spoléhat především na výkony Sidneyho Crosbyho. Zajímavé bude znovu sledovat Washington Capitals: ti se stále potýkají s velmi špatnou bilancí v play-off, a tak bude otázkou, zda se jim letos podaří toto prokletí změnit. Fandit budete moci i českým a slovenským hráčům, jejichž řady letos patrně nedoplní Jaromír Jágr. Čest českému hokeji tak budou muset dělat ostatní v čele s Jakubem Voráčkem a Davidem Pastrňákem, kteří budou i v této sezoně lídry svých klubů.

V říjnu vlétnou do hry také basketbalisté zámořské NBA, jimž začíná sezona 20. října. Na Nova Sport 2 se diváci mohou těšit – stejně jako v minulé sezoně – na čtyři přenosy týdně, vždy v úterý, ve čtvrtek, v sobotu a v neděli. Druhá sezona čeká na Tomáše Satoranského, jenž se bude letos znovu prát o místo v sestavě Washington Wizards. Zajímavé bude také sledovat, zda bude letošní sezona opět soubojem mezi Golden State Warriors a Cleveland Cavaliers, nebo do bojů o titul promluví ještě někdo třetí.

Program na stanicích Nova Sport ale v říjnu nebude sestávat jen ze zámořských soutěží. Ke konci spěje letošní sezona Moto GP a v říjnu se odjedou hned dva závody. Nejprve 13. v Japonsku a následně 20. v Austrálii. Hlavním adeptem na titul je znovu Marc Márquez, ale do hry o celkové prvenství mohou promluvit i Andrea Dovizioso nebo Maverick Viňales. A nesmíme opomenout ani Valentina Rossiho, který měl nucenou absenci kvůli nepříjemné zlomenině. Otázkou též bude, jak si povede Karel Abraham, jenž se zatím pohybuje ve druhé polovině tabulky.

I v říjnu se bude bojovat o body v nejprestižnější florbalové lize světa. Švédská Superliga znovu ukáže skutečnou kvalitu a rychlost jednoho z nejpopulárnějších sportů světa. Stejně jako loni, i letos budou o vavříny ve Švédsku soupeřit také čeští hráči. Nova Sport 1 nabídne svým divákům až pět zápasů týdně.

Na své si přijdou i fotbaloví fanoušci: 19. října budou moci sledovat zápasy třetího kola Evropské ligy UEFA. Stanice Nova Sport nabídnou stejně jako doposud čtyři zápasy z kola, a tak se čeští diváci mohou těšit alespoň na dva zápasy českých klubů. Nejlépe si zatím vede Slavia, která ukázala, že letos našla formu, a hraje zatím v dobré pohodě. Solidní vstup do premiérového ročníku v Evropské lize má také Zlín. Ve své skupině je sice outsiderem, ale díky vysokému nasazení hráčů se ukazuje, že je schopen promluvit do bojů o postup. Nejhorší vstup do nového ročníku měla Plzeň, jíž se úvodní duel vůbec nepovedl. Hráči Viktorie jsou však natolik zkušení, že si i s nepříznivým vývojem situace dokáží poradit a zajistit si postup do play-off.

Sportovní podzim

Sport
Foto TV NOVA
Nova Sport 1 a Nova Sport 2 středa 4. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC